• darkblurbg

I.v.m. COVID 19 kan de fotoshoot momenteel helaas niet geboekt worden.

Heb je altijd al eens voor de camera willen staan als een echt model? 
Wil jij op je mooist gefotografeerd worden?
Zou je graag 6 prachtige foto's van jezelf willen hebben? Voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Instagram of om te laten afdrukken?

Zoek je een super leuke groepsactiviteitDan is dit je kans!

Kies voor deze gezellige workshop: 'Model voor 1 dag'. De workshop is bedoeld voor groepen van minimaal 8 tot 15 personen. Erg leuk met bijvoorbeeld een groep vriendinnen, collega's, buren, familieleden (bijvoorbeeld oma's, moeders en dochters), als vrijgezellenfeestje of als 'baby shower'. De fotoshoot vindt plaats in mijn gezellige studio in het centum van Groningen.

HOE GAAT DE FOTOSHOOT IN ZIJN WERK? 

We beginnen met een feestelijk ontvangst in mijn studio hartje Groningen met een glaasje bubbels. Van dit moment maak ik uiteraard een groepsfoto! Ik kan uiteraard ook voor een lekker alcoholvrij drankje zorgen. Daarna bespreek ik de do's en dont's bij het poseren. Er zijn allerlei leuke voorbeeldfoto's aanwezig met houdingen die je aan kunt nemen op de foto. 

Trek een leuke kledingset aan, waarin jij je prettig voelt. Je kunt ook nog een extra jasje meenemen om af te wisselen. Zorg er voor dat je haar leuk zit. Ook is het goed om je van tevoren op te maken. Mocht je je make-up of kapsel nog bij willen werken dan heb ik hiervoor hiervoor alle soorten make-up, kwasten, spiegels en haarstylingsproducten klaarstaan. Jullie mogen elkaar ook helpen bij het opmaken. Voor de ontvangst, de uitleg over het poseren en het haar en make-up bijwerken trekken we ongeveer een uur tijd uit.

Als je het leuk vindt mag je een leuke accessoire (hoed, pet, parasolletje o.i.d.) of een ander attribuut meenemen waarmee je op de foto wilt. 

Voor wie wil heb ik ook deze leuke 'photo props' om te gebruiken (van die grappige attributen op een stokje) en ik heb ook bloemenkransjes voor in het haar.

Vervolgens worden jullie om de beurt door mij gefotografeerd. Ik begin met degenen die het eerste klaar zijn met het bijwerken van hun make-up. Veel mensen vinden het spannend om te worden gefotografeerd. Ik zorg er daarom voor dat je op je gemak gesteld wordt. Er worden meerdere foto's van je gemaakt: 'headshots' en 'shots tot je middel'. Ik zal van elk van jullie de 6 mooiste foto's later digitaal bewerken.

In mijn studio is een professioneel fotoscherm, zodat de foto's een strakke witte achtergrond hebben. Net als bij echte fotoshoots voor de bladen! 

Uiteraard help ik je bij het vinden van leuke poses.

Op het eind maken we natuurlijk ook enkele groepsfoto als herinnering aan dit gezellige uitje. Tussendoor kunnen jullie zelf naar behoefte thee, sap of frisdrank pakken en er is een etagère met slagroomsoesjes, chocolade en cake.

Komen jullie met met familieleden, bijvoorbeeld oma's, moeders en dochters? Dan maak als jullie dat willen ook enkele foto's van onderlinge groepjes.

Je ontvangt je 6 mooiste, professioneel bewerkte foto's en enkele groepsfoto digitaal. Dit gebeurt na +/- 1 week via jullie contactpersoon. Ik verstuur de foto's met WeTranfer. Alle foto's zijn dan digitaal bewerkt (in kleur en zwart/wit) en hebben een hoge resolutie. De foto's zijn dan geretoucheerd (oneffenheden en puistjes haal ik subtiel weg). 

De contactpersoon mailt het WeTranfer bestand met de foto's door aan de rest van de groep. Je kunt de foto's met 1 druk op de knop gemakkelijk downloaden en opslaan in je computer. De foto's kunnen geheel naar eigen inzicht gebruikt worden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt. Jullie hebben geen verplichtingen voor dure nabestellingen. De foto's op deze pagina zijn gemaakt bij mijn fotoshoots.

Willen jullie op een zaterdag komen? Dan is raadzaam om op tijd te boeken van de fotoshoot, zodat ik jullie datum vrij kan houden!

Fotoshoot in Groningen.

Prijzen (zijn afhankelijk van het aantal personen): 

- 12 t/m 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshop.

Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, de minimumprijs voor de fotoshoot is echter altijd € 240,00. 

Fotoshoot Model voor 1 dag.

De fotoshoot is inclusief: 
- Feestelijke ontvangst met een glaasje bubbels.
- Thee of een sapje en een etagere met lekkers. 
- Tijdsduur: ca. 2,5 uur. 
- Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag, zowel overdag als 's avonds. Op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 18.00 uur.
- Tijdstip: in overleg, ik pas me aan bij jullie wensen. Het kan ook aan het eind van de middag als jullie nog uit eten willen na de workshop.
- Na ca. 1 week stuur ik alle foto's met WeTranfer naar de contactpersoon . 
- De workshop vindt plaats in mijn gezellige studio in het centrum van Groningen. Voor bereikbaarheid en parkeertips zie: over ons/ de studio.

Willen jullie een fotoshoot met een bepaald thema? Wanneer jullie zelf de kleding verzorgen is dit geen enkel probleem! Denk bijvoorbeeld aan een Glamour-thema, Hippie-thema of Ibiza-thema. Evt. heb ik ook voor iedereen een gekleurde verenboa, leuke 'party props' en een bloemenkransje voor in het haar.

Willen jullie na de fotoshoot nog uit eten en evt. ook nog op stap? Je vindt mijn studio in hartje Groningen dus alles is hier om de hoek te vinden. Lees meer over de bereikbaarheid van mijn studio.

Zoek je een fotoschoot inclusief styling en make-up voor 1 tot 3 personen, dat kan ook! Lees meer.  

Fotoshoot Model voor 1 dag.

ENKELE TIPS VOOR DE FOTOSHOOT:

Kies kleding die past bij hetgeen je uit wilt stralen. Bedenk van tevoren waarvoor je de foto's wilt gebruiken. Wil je de foto's ook zakelijk gebruiken? Dan mag je hiervoor een extra colbertje meenemen die je over je kleding aan kunt doen.

* Zorg er voor dat je haar leuk zit. Laat het eventueel door de kapper doen als je er niet handig mee bent. Je mag ook je krultang of stijltang meenemen naar mijn studio om je haar nog wat bij te werken.

* Een verzorgde dagmake-up is goed om eventuele oneffenheden in de huid te verbergen. Er is hier allerlei make-up aanwezig om je make-up bij te werken.

* Meer handige tips om ontspannen op de foto te komen vind je in mijn blog: Lees meer.  

 

'PETIT HIGH TEA':
Willen jullie eerst samen een uur bijpraten? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'. 
Ik beschik over een hip theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit: verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.