• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wil jij ook naar huis met een hippe, zelfgemaakte sieradenset?

Hebben jullie een groepje bijelkaar van minimaal 8 tot 15 personen bij elkaar? Dan kan een sieraden-workshop plaatsvinden. 
Deze gezellige 'sieraden workshop' is heel geschikt voor bijvoorbeeld een groep vriendinnen, collega's, buurvrouwen/ moeders/ dochters/ schoondochters/ zussen/ schoonzussen, zelfs je oma kan mee! Of voor een team-uitje, een vrijgezellenfeestje of baby-shower.

Voor wie is het? Ik zou zeggen: voor wie niet! 
Iedereen van jong tot oud kan een sieradenset naar keuze leren maken. Ben je niet zo handig, maak je niet druk. Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd!
Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, verfijnd, opvallend... wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie.Je hebt de beschikking over een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden. 
Houd je van goudkleur, zilverkleur, roségoud, oudgoud, pastelkleuren, felle kleuren, neonkleuren, zwart of wit? Alles is aanwezig! 
En uiteraard veters, rijgelastiek, metaaldraad, metalen kettingen, sluitingen, bedeltjes, veertjes, kwastjes etc. 
Kies uit kralen van hout, glas, metaal, porselein, imitatie-parels, schelp, acryl, omkleed met stof, bedeltjes, Delftsblauw, Pandora-style, etc. 
Ik zorg uiteraard steeds voor leuke, hippe kralen en bedels passend bij de nieuwste sieradentrends.We beginnen met koffie of thee met lekkers.
Dan volgt een duidelijke instructie. 
Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord), waar moet je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. 
Er zijn vele voorbeelden en foto's aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. 

Sieraden-workshop in centrum van Groningen.

Iedereen gaat naar huis met een eigen, unieke sieradenset. Alle materialen die je hierbij gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen, er komen dus geen extra materiaalkosten overheen. Bij mijn workshops heb je veel vrijheid en keuze in wat je wilt maken.

Je kunt ter plekke kiezen uit de volgende mogelijkheden:
- Een lange of korte halsketting met of een (bijpassende) armband of een paar oorbellen.
- Wie niet van kettingen houdt kan ook een hippe set van vijf 'mix en match' armbanden of enkelbandjes met bedels op elastiek rijgen. 
- Je kunt ook kiezen voor 1 spiraalarmband met 5 windingen of een reuzen-sleutelhanger (hanger voor aan je tas of sleutelbos) of een versierde broche-speld (voor op een sjaal of een omslagdoek) gecombineerd met 2 armbandjes/ of 2 enkelbandjes op elastiek/ of 2 paar oorbellen.
- Vijf paar oorbellen, kan ook gecombineerd worden met de armbanden/ enkelbandjes op elastiek. Dus bijv. 2 paar oorbellen en 3 armbanden op elastiek.De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen, alles zit hier lekker om de hoek. De sieraden-workshop duurt tussen de 2,5 en 3 uur en kan zowel overdag als 's avonds plaatsvinden. Voor bereikbaarheid en parkeertips zie: over ons/ de studio.
Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag, zowel overdag als 's avonds en op zaterdag tussen 13.00 uur en 19.00 uur. Tijdstip in overleg met jullie. Inclusief alle materialen die je gebruikt voor je sieradenset, gebruik gereedschappen, 2 x koffie / thee en lekkers. 
De contactpersoon ontvangt per email een leuke groepsfoto waarop jullie de gemaakte sieraden dragen.

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen. 

Is de sieraden-workshop voor een vrijgezellenfeestje? Vanaf 10 personen hoeven jullie niet voor de a.s. bruid te betalen. Lees meer.

Zoek je een leuke mode-workshop over bijvoorbeeld persoonlijke stijl, make-up, stylen & combineren, etc. Kijk dan hier.

Voor groepen van 40 tot ca. 150 personen kan ik op een eigen locatie tevens 3 verschillende workshops van 2 uur verzorgen. Lees meer.


 

'PETIT HIGH TEA' Bij de sieraden workshop wordt hard gewerkt ;-) Willen jullie liever beginnen met gezellig bijkletsen? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin dan met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'.  Je eet van het hippe theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.

Petit high tea.