• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbgDeze workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Pimp je eigen, unieke KOE, PAARD of kies voor 2 schattige kleinere KOETJES!

Heb je een groep van 6 tot ca. 16 personen bij elkaar en zoek je een bijzonder uitje met veel gezelligheid en afwisseling? Kies dan voor deze creatieve workshop van ca. 2,5 a 3 uur. Je hoeft niet handig te zijn, iedereen kan het!We beginnen met koffie of thee met lekkers. Daarna volgt de uitleg.
De dieren waaruit je kunt kiezen zijn van papier maché. De paarden en koeien hebben een lekker groot formaat, ca. 22 cm lang en 40 cm hoog. 
De 2 kleinere koetjes zijn ca. 25 cm lang en 15 cm hoog.  Je kunt ter plekke je keuze maken.
Je beschidert je koe, paard of 2 koetjes met acrylverf of beplakt ze met vrolijk gekleurde stukjes papier. Voor dit beplaken gebruiken we een speciale lijmsoort waardoor hij een mooie matte finish krijgt. Een combinatie van schilderen en plakken is ook heel leuk.
Als 'finishing touch' kun je je dier een lint omstrikken (met een belletje er aan), er speciale plak-oogjes op maken of er nog wat poezie-albumplaatjes, strassteentjes, pailetten of bloemetjes opplakken.
Er zijn leuke voorbeelden om inspiratie op te doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets verzinnen! Deze workshop is heel geschikt voor bijvoorbeeld een team-uitje, een groep vrienden/ vriendinnen, collega's, als familieuitje of voor een vrijgezellenfeestje.

Prijzen (zijn afhankelijk van het aantal personen):
- 12 t/m 18 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p.
- 7 personen: € 34,95 p.p.
- 6 personen: € 39,95 p.p. Zes personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, jullie betalen dan echter wel voor 6 personen. Is de workshop een vrijgezellenfeestje, vanaf 10 personen hoeven jullie niet voor de a.s. bruid te betalen.- De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum Groningen en duurt tussen de 2,5 en 3 uur. 
- Er zijn plastic wegwerpschorten aanwezig.
- Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zondag, zowel overdag als 's avonds. 
- Tijdstip: in overleg.
- Voor bereikbaarheid en parkeertips kijk bij: contact.
- Inclusief: 2 x koffie/ thee met lekkers. 
- De contactpersoon krijgt nadien per e-mail een leuke groepsfoto toegestuurd. 

Zoek je een leuke mode-workshop over bijvoorbeeld persoonlijke stijl, make-up, stylen & combineren, etc. Kijk dan hier.


Voor groepen van 40 tot ca. 150 personen kan ik op een eigen locatie tevens 3 verschillende workshops van 2 uur verzorgen. Lees meer.

Willen jullie eerst samen een uurtje bijkletsen? Doe dan de gezellige 'PETIT HIGH TEA'Ik heb een hip theeservies van 'Babette'. Er zijn verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes. Prijs: € 7,00 p/p. Het duurt een uur.