• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbgDeze workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Je hebt 3 keuzes. Pimp je eigen, unieke KOE, PAARD of kies voor 2 schattige kleinere KOETJES!

Heb je een groep van 8 tot 15 personen bij elkaar en zoek je een bijzonder uitje met veel gezelligheid en afwisseling? Kies dan voor deze workshop van ca. 2,5 a 3 uur. Je hoeft niet creatief of handig te zijn, iedereen kan het!We beginnen met koffie of thee met lekkers. Daarna volgt de uitleg.
De dieren waaruit je kunt kiezen zijn van gemaakt van papier maché. De paarden en koeien hebben een lekker groot formaat, ca. 22 cm lang en 40 cm hoog. 
De 2 kleinere koetjes zijn ca. 25 cm lang en 15 cm hoog.  Je kunt ter plekke je keuze maken.
Je beschidert je koe, paard of 2 koetjes met acrylverf of beplakt ze met vrolijk gekleurde stukjes papier. Dit is de zgn. decopatch-techniek. Voor dit beplaken gebruiken we een speciale lijmsoort waardoor je koe een mooie half glanzende  finish krijgt. Een combinatie van schilderen en plakken is ook heel leuk.
Als 'finishing touch' kun je je dier een lint omstrikken (met een belletje er aan), er speciale plak-oogjes op maken of er nog wat poezie-albumplaatjes, strassteentjes, pailetten of bloemetjes opplakken.
Er zijn leuke voorbeelden om inspiratie op te doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets verzinnen! 

 Deze workshop is heel geschikt voor bijvoorbeeld een team-uitje, een groep vrienden/ vriendinnen, collega's, als familieuitje of voor een vrijgezellenfeestje.  

 

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen. 

Is de workshop een vrijgezellenfeestje, vanaf 10 personen hoeven jullie niet voor de a.s. bruid te betalen. Lees meer.- De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum Groningen en duurt tussen de 2,5 en 3 uur. 
- De workshop is incl. alle materialen. Er zijn plastic schorten aanwezig.
- Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zondag, overdag tot max. 19.00 uur. 
- Tijdstip: in overleg.
- Voor bereikbaarheid en parkeertips kijk bij: contact.
- Inclusief: 2 x koffie/ thee met lekkers. 
- De contactpersoon krijgt nadien per e-mail een leuke groepsfoto toegestuurd. 

Zoek je een leuke mode-workshop over bijvoorbeeld persoonlijke stijl, make-up, stylen & combineren, etc. Kijk dan hier. 

^ Workshop gevolgd door een team van een kapperszaak. 

^ Je kunt kiezen of je een grote koe, een groot paard of twee kleinere koetjes (zoals op deze foto) wilt pimpen.

Het is ook mogelijk om de workshop 'Koeien pimpen' op jullie eigen locatie te verzorgen. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Ik neem dan alle benodigdheden mee. Dus koeien van papier-maché, enkele voorbeeldkoeien, verf, decopatch papier, speciale lijm, kwasten, potjes om kwasten te spoelen, kranten, plastic schorten en allerlei leuke versierselen. Verder zet ik alles klaar, begeleidt de workshop en ruim alles nadien weer op. Jullie hoeven dus, behalve de locatie regelen, verder niets te doen :-)

Leuk voor o.a. een familiedag/weekend of een personeelsdag. Deze workshop duurt ca. 2,5 tot 3 uur. De prijs is minimaal € 450,00/ er kunnen voor dit bedrag 20 mensen meedoen (dit komt omgerekend op € 22,50 p.p.). Voor elke volgende persoon komt er € 15,00 p.p. bij. Tot 30 km rond Groningen reken ik geen extra kosten.

Workshop koeien pimpen op een eigen locatie.

^ Workshop 'koeien pimpen' tijdens een familieweekend. Een leuke, creatieve activiteit die bij iedereen, van jong tot oud, in de smaak viel. De volwassenen hebben een koe gepimpt en de kinderen mochten een kalfje pimpen. Lijkt je dit wat? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop koe pimpen op locatie

^ Deelneemstertje met haar prachtig gepimpte kalfje, tijdens het familieweekend. Hier zie je een combinatie van beschilderen en beplakken.

Voor grote groepen van 40 tot ca. 150 personen kan ik op een eigen locatie tevens 3 verschillende workshops van 2 uur verzorgen. Lees meer.

Willen jullie eerst samen een uurtje bijkletsen? Doe dan de gezellige 'PETIT HIGH TEA'Ik heb een hip theeservies van 'Babette'. Er zijn verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes. Prijs: € 7,00 p/p. Het duurt een uur.