• darkblurbg
  • darkblurbg

Wist je dat ik tegenwoordig ook online kleurenanalyses doe?

Gepubliceerd op: 15-02-2021

Ben jij inmiddels ook helemaal zat van je huispak en hangt je kast vol met miskopen? Je kunt nu vast een online kleurenanalyse laten doen. Zo ben je er helemaal klaar voor als de fysieke winkels weer open gaan. Uiteraard kun je het kleuradvies ook gebruiken bij het online shoppen, maar houd er wel altijd rekening mee dat kleuren op websites soms niet precies overeenkomen met de hoe werkelijkheid precies zijn. I.v.m. Covid 19 is het momenteel helaas niet mogelijk om in de studio afspraken in te plannen. Wel kun je een online kleuren-analyse (M/V) laten doen, aan de hand van foto's.

Online kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Je krijgt bij de kleurenanalyse een handige '2-sides' pocket kleurenwaaier(t.w.v. € 35,00) zoals op de bovenstaande foto.

Aan de voorkant van de waaier vind je 40 kleuren en op de achterkant staan per strookje 4 nuances van deze kleuren (in het totaal dus 160 kleurennuances). Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard allemaal bij jouw kleurtype. Zo heb je dus nog meer opties voor kleurennuances. Deze nuances zijn o.a. heel handig om kleurcontrasten te maken. Dus bijvoorbeeld een lichte blouse met een donker(der) vestje of jasje er over etc.

Er is in deze tijd veel vraag naar online kleuradvies. Ik ga hier graag heel zorgvuldig mee om. Het is daarom heel belangrijk dat ik de juiste informatie (je moet een vragenlijstje invullen) en natuurgetrouwe foto’s, zonder make-up, van je aangeleverd krijg. Tegenwoordig kun je hele goed foto's maken met een mobiele telefoon.

 

Online kleuradvies/ kleurenanalyse.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij de kleurenanalyses. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel wat mensen online geadviseerd.

Gemakkelijker shoppen na een online kleurenanalyse.

De online kleuranalyse (M/V) in 26 kleurtypes is inclusief:

- 1. Per post: een 2-sides pocket-kleurwaaier in 40 kleuren met aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren (t.w.v. € 35,00). Je ziet een voorbeeld op de foto hierboven.

Deze compacte pocketwaaiers zijn uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimmen daardoor niet. Dat is erg belangrijk want glanzend papier vertekent de kleuren. Doordat de waaiers zo mooi mat zijn werken ze goed bij het vergelijken met stoffen. Je kunt ze echter ook gebruiken bij het aanschaffen van leer, brilmonturen, make-up, sieraden en accessoires.
De 2-side waaiers hebben een handtasformaat (ze zijn in elkaar 7 cm lang). Je kunt ze dus heel gemakkelijk meenemen bij het winkelen. Ze zijn uitschuifbaar tot een cirkel van 14 cm. Je kunt alle kleuren apart bekijken, maar ook zelf allerlei leuke kleurencombinaties maken. 

- 2. Per post: een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, waarop ik enkele geschikte haarkleuren aangeef.

- 3. Per e-mail: een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype in PDF (t.w.v. € 17,50), minimaal 65 pagina's.

- 4. Per e-mail: een e-Book met handige algemene kleurentips in PDF (t.w.v. € 10,00/ 44 pagina's).

- 5. Per post: een verslag met uitleg over jouw optimale licht-donker contrast, jouw haarkleur, oogkleur, wittinten, metaalkleuren, je belangrijkste kleurkenmerken, de kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart onder je gezicht kunt dragen (4 pagina's).

- 6. Per email: een foto van jouzelf met je kleurenwaaier.

- 7. Bovendien krijg je er ook nog een extra e-Book (t.w.v. € 17,50) naar keuze bij. Sinds 14 jaar ben ik image consultant. Gedurende die tijd heb ik 12 e-Books geschreven over allerlei leuke onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn vak (denk aan figuurtips, visagie, persoonlijke stijl , etc). Alle 12 e-Books bestaan uit minimaal 65 pagina's (A4) praktische informatie, compleet met veel verduidelijkende kleurenfoto's. Ik verstuur de e-Books per mail. Het zijn PDF-bestanden. Je kunt ze gemakkelijk downloaden en zelf kiezen of je ze wilt bewaren bij je documenten in je computer of wilt uitprinten (of beide). Je hoeft hiervoor dus niet over een zgn. e-reader te beschikken. Lees hier uit welke titels je kunt kiezen.

Kleurenwaaier in 40 kleuren met 160 nuances op de achterkant.

^ Hier zie je een foto van mijzelf met (met enige make-up op, de foto's die ik van jou wil ontvangen moeten zonder make-up zijn) met mijn '2-sides' kleurenwaaier. Ik ben een 'koel zomertype'.

^ De '2-sides' kleurenwaaiers hebben aan de voorkant 40 kleuren en 160 nuances op de achterkant. Een dergelijke waaier krijg je bij de online kleurenanalyse.

Prijzen voor de online kleurenanalyse in Nederland en in Europa:

- De prijs van dit online kleuradvies (M/V) in 26 kleurtypes is € 94,95. Deze prijs geldt voor Nederland

- Voor Europa zone 1 en 2 komt de online kleuren-analyse op € 99,95 De prijs is hoger i.v.m. de verzendkosten naar het buitenland.

Europa zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.

Europa zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.

Woon je buiten Europa? Dan kan ik je uiteraard ook analyseren. Mail me dan even over de mogelijkheden/ prijs.

Het is uiteraard erg belangrijk dat ik goede, natuurgetrouwe foto's aangeleverd krijg. Ook moet je een vragenlijstje beantwoorden  Stuur me een e-mail als je meer informatie wilt over wat ik nodig heb om je te analyseren. 

Mijn e-mailadres is: info@styleconsulting.nl

* Reactie van een tevreden klant: Hoi Margriet, De post is al binnen! Wat ben ik er blij mee, het is heel mooi opgezet en het brengt het positieve naar boven, heel speciaal. Dankjewel!

Online kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

* Deze klant liet ook een online kleurenanalyse uitvoeren. Ze was voorheen een warm lentetype maar doordat ze inmiddels wit/grijs haar heeft kon ze met haar kleuren niet meer uit de voeten: Bedankt voor het toesturen van jouw advies en alle informatie. Ik ben inderdaad zeer verrast dat ik nu een lente-zomertype ben! Maar het geeft wel antwoord op de vraag waarom het mij maar niet lukte om meer variatie te brengen in mijn kleurkeuze. Ik vind het heel leuk dat mijn mogelijkheden nu flink zijn uitgebreid! Vooral in het gaan  dragen van lichte kleuren met minder contrast heb ik veel zin.
* Vicky (door mij online geanalyseerd als warme herfst) schreef me: Je omschrijft echt waar ik van houd, natuurlijke materialen, hout, hoornen montuur, zelfs de parfum. Al mijn favoriete kleuren zitten erin. En (op het zwart na...🙂) past bijna al mijn kleding bij de waaier. Ik heb nu bruin oogpotlood gebruikt ipv zwart, staat veel mooier. Ik ga eens experimenteren. Ook met haarverf en lippenstiftkleuren. Ik ben heel blij met al je info!

Wil jij je niet meer hoeven afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'

  

Harmonie in je kledingkast na een kleuradvies.

^ Je krijgt harmonie in je kledingkast na een kleuradvies. Hier zie je een foto van mijn kast. Ik ben zelf een koel zomertype.

Meer lezen?

* Een kleuradvies kan je leven een stuk gemakkelijker en leuker maken omdat je na de analyse precies weet wat je staat. Lees meer in dit blog.

* Nu we veel thuis moeten werken wil je graag kleding aan die er verzorgd uitziet, maar ook prettig draagt. Thuiswerken kan ook in stijl! Lees in dit blog hoe je dit doet.

* Ik heb al eens eerder een blog gemaakt over kleding van travelstof. Lees hier waarom dit materiaal zo ideaal is.

* Wanneer je veel thuis werkt is kleding in een natuurlijke kledingstijl vaak prettig om te dragen. Lees in dit blog meer over het natuurlijke stijltype.