• darkblurbg
  • darkblurbg

Trend: statement-oorbellen.

Gepubliceerd op: 29-01-2018

Een grote trend is momenteel de statement-oorbel. Met een paar bijzonder oorbellen kun je gemakkelijk de aandacht naar je gezicht trekken. Een paar oorbellen die er lekker uit knallen zijn ook een goede keuze om een eenvoudige outfit mee op te vrolijken.

Heb jij al een paar statement-oorbellen?

^ Heb jij al een paar van die leuke statement-oorbellen? Met een paar van dit soort oorbellen kun je lekker uitpakken!!!

De statementooble is een grote trend.

^ De statement-oorbel, je kunt er mometeel niet omheen. Ze zijn verkrijgbaar in elke denkbare prijsklasse, van betaalbaar tot zeer kostbaar. Ze zijn er in normale vormen, maar je vindt ook allerlei grappige varianten. Kijk maar eens naar de kever, de krab en het mondje hierboven. Ze zijn zo leuk dat je er hebberig van wordt...

Statement oorbellen zijn een grote trend.

^ Met een paar statement-oorbellen trek je gemakkelijk de focus naar je gezicht. Een wanneer men naar je gezicht kijkt kijkt men daar waar je de aandacht wilt hebben!!

Trend-item: opvallende oorbellen.

^ Dit zijn een paar duidelijke voorbeelden van de statement-oorbel. Linksen paar strak vormgegeven oorringen met een hele bijzondere vorm. Rechts prachtige gouden oorbellen met vleugels in het turkoois.

 

Gekleurde statement oorbellen.

^ Een paar gekleurde oorbellen zijn een goed middel om wat kleur toe te voegen aan een eenvoudige outfit. Ook kun je je persoonlijke smaak naar voren laten komen met een paar oorbellen.

Echte blikvanger: de mono oorbel.

^ Ook een leuke trend: de mono-oorbel. De mono-oorbel is zo opvallend dat je er maar één van draagt. In je andere oor draag je of niets, of een bescheiden knopje of iets dergelijks. Ben je een beetje een rebels type? Dan zijn er op dit moment volop geweldige mono-oorbellen voor jou te vinden waarmee je lekker kunt knallen!

Trend: de mono-oorbel.

^ De mono-oorbel is een echte eye-catcher. Je draagt er dan ook maar ééntje van. En dat is ook genoeg... Zo komt die ene oorbel goed tot zijn recht.

Meerdere oorbellen tegelijk.

^ Het is ook leuk en hip om meerdere oorbellen in één oor tegelijk te dragen. Deze ringetjes kun je aan je oor vastklemmen, er zijn geen gaatjes voor nodig. Als je ze uitdoet heb je gelukkig geen gaatjes. 

Wil je iets aparts, neem dan zo'n mono oorbel!

^ Wil je iets aparts, neem dan zo'n leuke mono-oorbel! Doordat de oorbel zo bijzonder is draag je er maar één van.

Trend item: de ear-cuff.

^ Een echt trend item: de ear-cuff. Het ringetje klem je vast aan je oorschelp. Het staat bij deze oorbel mooi om je oor vrij te houden. Bijvoorbeeld door je haar vast te zetten in een staart of aan één kant uit je gezicht te dragen.

Statement oorbellen ze zijn helmaal hot.

^ Statement oorbellen ze zijn helmaal 'hot' en kunnen ook heel fijntjes zijn, wanneer je daar meer van houdt. Ook zien we momenteel vaak meerdere fijne ringetje en knopjes door de oorschelp. Soms met piercingen maar ook exemplaren die je eenvoudig vast kunt klemmen.

Heb jij al een paar statement oorbellen?

^ Ik verkoop ook allerlei statement-oorbellen online. Binnenkort meer hierover.

Dit soort statement-oorbellen zijn vrij nieuw: ze bestaan uit twee delen. Het onderste deel gaat aan de achterkant om de oorsteker zodat het lijkt alsof dit deel 'zweeft'. Je ziet dit model ook veel met parels aan de achterkant en een parel of een ander steentje aan de voorkant. Je kunt de steker natuurlijk ook los dragen, zonder de parel aan de achterkant. Zo heb je twee opties.

Meer lezen over de modetrends?

* Witte sneakers in de winter dragen met een jurk of rok is tegenwoordig een grote trend. Lees hier hoe je dat doet.

* Na de vilten hoed is de baret ineens weer overal. Lees meer.

* Heel trendy is de band t-shirt. Hier vind je een blog over hoe je die op een verrassende manier kunt combineren.

* Ik verkoop naast heel veel kettingen en kleurige sjaals in mijn studio ook hele mooie statement oorbellen, voor € 10,00 per paar. Je kunt een afspraak maken voor een accessoire-advies. Lees meer.

* Een andere grote trend is de pompon van 'fake fur', heb jij ze al? Lees meer.

* Deze trend van vorige jaar zet deze winter helemaal door: de teddyjas. Lees meer.

* Heb jij al een statement ketting? Lees meer.

* De overknee laarzen blijven hip, maar hoe draag je ze? Lees meer.

* Statement hakken, wat zijn ze leuk: lees meer.

* Je ze hebt beide nodig, maar wat is nou het verschil tussen tussen trend-items en basic-items? Lees meer.