• darkblurbg
  • darkblurbg

Style Consulting is verhuisd van Groningen naar Joure.

Gepubliceerd op: 06-08-2021

Beste lezers van mijn blog. Ik heb groot nieuws: de studio van Style Consulting is verhuisd!

Na ruim 15 jaar in Groningen werkzaam te zijn geweest is de studio verhuisd naar Joure.

Style Consulting is verhuisd van Groningen naar Joure.

Bij beschikbaarheid kun je van maandag- t/m donderdag bij me terecht. 's Ochtends begin ik om 10.00 uur en 's middags kan het vanaf 13.00 uur.
Mijn studio in Joure ligt vlak aan de snelweg, op de kruising van de A6 en de A7. Het adres is: Oer de Feart 159.
Je kunt op eigen terrein parkeren en de studio is rostoeltoegankelijk.
Style Consulting, voor kleur- en kledingadvies, in Joure.Style Consulting, voor kleur- en kledingadvies, in Joure.

Style Consulting, voor kleur- en kledingadvies, in Joure.

Style Consulting, voor kleur- en kledingadvies, in Joure.

Mijn aanbod heb ik nu geconcentreerd op de vier belangrijkste onderwerpen die je bij mijn vak vindt:

- 1. kleuradvies in 26 kleurtypes, hier vind je de link.
- 2. figuuradvies, hier vind je de link.
- 3. advies over persoonlijke stijl + styling, hier vind je de link.
- 4. garderobe planning, hier vind je de link.

Klik op de linkjes voor de precieze inhoud.

Alle vier adviezen duren 2 uur en zijn bedoeld voor 1 persoon tegelijk. Zo kan ik je alle tijd en aandacht geven. Je mag nog steeds kosteloos 1 toeschouwer meenemen.
Ik heb super veel zin om hier aan het werk te gaan en hoop je snel eens in Joure te ontmoeten!

Style Consulting gaat verhuizen van Groningen naar Joure.

^ Durf meer met kleur en kleding, omdat je weet dat het je staat!

Kleuradvies/ kleurenanalyse/ kledingadvies in Joure.

In mijn studio in Joure heb ik een aparte hoek ingericht voor de kleurenanalyse. Hier zijn enorm hoge ramen en heb ik het mooiste licht wat ik me maar kan wensen! Het licht komt van het noorden, dus veel licht maar geen direct zonlicht. Ideaal licht voor de kleurenanalyse!

Ook kunstschilders werken het liefst in dit licht. Dit stukje vond ik in een krantenartikel in Trouw: Scheffer beschikte over perfecte ateliers, precies zoals die in de negentiende eeuw veel geraadpleegde ’Handboek der schilders’ van P. L. Bouvier stonden beschreven.
Allereerst diende het atelier op het noorden te liggen, daar had je geen last van zonlicht, van schuivende wolken, daar was het licht het meest gelijkmatig. Het moest minstens drie meter hoog zijn, liefst een stuk hoger. Het raam moest tot aan het plafond reiken, zodat het licht van bovenaf binnenviel. De onderkant van het raam moest worden afgesloten. Nog beter was een atelier direct onder het dak. Ook nu nog baseren schilders zich op de ideeën van Bouvier.