• darkblurbg
  • darkblurbg

Real life vrouwen met een grotere maat.

Gepubliceerd op: 15-07-2018

Weer eens een blog over echte dames met een maatje meer. De realiteit is namelijk meestal anders dan websites met grote maten mode ons doen voorkomen.

Helaas zien we op websites met mode voor dames met een maatje meer vaak modellen met maat 42/44. Best frustrerend, want ze hebben bijna altijd ook nog eens een duidelijke taille, een ovaal gezichtje en dunne onderarmen en onderbenen.

Model op een website voor grote maten mode.

^ De modellen op website voor grote maten mode zien er meestal perfect uit...

In dit blog weer een aantal 'real life' dames met een maatje meer. Bijna alle foto's komen van Kioynna, een Amerikaans webwinkel voor grote maten mode.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Leuke outfit in lichte kleuren. Wanneer je kleuren die ongeveer even licht of donker zijn van top tot teen doorzet lijk je langer en dus slanker. De top valt losjes over de buik, fijn om eventuele vetrolletjes te verbergen. De print van de broek maakt het geheel speels. De ketting trekt de aandacht mooi naar het gezicht. De tas is goed in verhouding met haar proporties.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Deze grafische print flatteert, het oog glijdt er mooi langs. Jammer van het stuk blote been. Dit geeft optisch een onderbreking. Ze had bij deze laarzen beter donkere kousen aan kunnen doen. Ze had ook kunnen kiezen voor blote benen met nudekleurige schoenen.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Prachtig dit eenvoudige donkerblauwe jurkje. De kanten mouwtjes maken het jurkje speciaal. Zo zie je maar weer: less is bijna altijd more... Een paar nudekleurige schoenen maken de benen optisch nog langer.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Leuke, casual outfit. De gekruiste bandjes leiden het oog naar het gezicht. De oorbellen hebben dezelfde kleur als de top. Je broekspijpen omslaan staat stoer, maar je benen ogen er wel korter door.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Een leuke outfit! Het halflange vest met franje geeft een mooie verlenging. De lichte bovenkant van het truitje trekt de aandacht mooi naar het gezicht. Ik had alleen hier liever zwarte kousen bij gezien.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Prachtige outfit. Het rode tasje en de rode lipstick geven sjeu aan de verder rustige kleuren.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Wat een chique geheel. Deze dame staat met heel lichte huid en lichte haarkleur heel mooi in lichte kleuren. Als je die doorzet krijg je een mooie lengtewerking.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Hier dezelfde dame in een zwart jasje. Het zwart is vrij hard bij haar.

'Real life' vrouwen met een grotere maat.

^ Leuke outfit, ik denk alleen dat het riempje niet echt wat toevoegt. Doordat deze dame vrij klein is geeft die extra horizontale lijn een extra verkorting.

Kleding voor dames met een grote maat.

^ Weer zo'n goed voorbeeld van 'less is more'. Neem alleen liever geen schoentjes met bandjes over je voeten als je een maatje meer hebt. Die maken je benen optisch korter.

Kleding/ mode voor dames met een grote maat.

^ Leuk gedaan de schoentjes en het tasje in een dierenprint en de rest heel rustig gehouden. Deze dame lijkt me vrij klein en dan is het goed om alles simpel te houden. Meestal wordt geadviseerd om je accessoires medium groot tot wat groter te kiezen als je een grotere maat hebt, maar in dit geval past het kleine tasje wel.

En... een maxi-jurk kan prima bij een kleine vrouw.

Meer lezen?

* Wil je meer voorbeelden zien van 'real life ladies' met een grotere maat? Kijk dan hier.

* Ken jij de truc met de 'kolom van kleur' al? Die laat je langer en slanker lijken. Lees meer.

* Wil je handig tips lezen voor dames met een maatje meer? Kijk dan hier.

* Ik heb ook een Pinterest-bord gemaakt voor damesmode voor vrouwen met een maatje meer. Je kunt mij ook volgen op Pinterst. Kijk hier voor het bord.

* Heb jij ook altijd gedacht dat een kleine vrouw geen maxi-jurk kan hebben? Lees meer.

* Ken je mijn e-books al? Ik heb er ook eentje geschreven voor dames met een maatje meer: Dit praktische e-book van van 94 pagina's staat boordevol met adviezen, do's en dont's en duidelijke moderne voorbeeldfoto's, het boek is speciaal bedoeld voor dames met een maatje meer die midden in het leven staan. Leer hoe je je sterke punten kunt benadrukken en de mindere puntje kunt camoufleren.
Enkel door het kiezen van de juiste kledingstukken kun je, afhankelijk van je werkelijke gewicht, kilo's slanker lijken. Ik vertel je hoe je er zonder af te vallen modebewust en stukken slanker uit kunt zien. Ik leg uit hoe verschillende belijningen, dessins en stofkeuze bij jouw werken. Er is aandacht je voor persoonlijke stijl, de beste jeans, het corrigeren van je mindere puntjes, de beste kapsels, accessoires, make-up, brillen en zonnebrillen voor rondere vrouwen. Ook ga ik in op de vier meest voorkomende figuurtypes bij de wat voller dames en leer je hoe je je vrouwelijke rondingen het best uit kunt buiten! Want meisjes die niet superslank zijn moeten slim zijn, nietwaar...?  Lees hier hoe je het e-book kunt bestellen.