• darkblurbg
  • darkblurbg

Ken je mijn e-boeken al?

Gepubliceerd op: 06-02-2019

Ben je geïnteresseerd in allerlei aspecten van mode en stijl en wil je er graag uitgebreid over lezen? Speciaal voor deze mensen heb ik een aantal e-boeken gemaakt. In deze e-boeken ga ik uitgebreid in op allerlei aan mijn vak gerelateerde onderwerpen. Ik heb 14 jaar ervaring in het imago-vak en vind het leuk om mijn kennis te delen.

Voor mensen die te ver van Groningen vandaan wonen om bij me langs te komen en voor mensen die thuis lekker rustig willen lezen over leuke onderwerpen uit mijn vakgebied heb ik 11 e-books (van minimaal 65 pagina's of meer) geschreven. Alle e-books zijn uitgebreid geillustreerd met kleurenfoto's.

Je krijgt de e-books per mail en kunt ze gemakkelijk downloaden en zelf kiezen of je ze wilt bewaren bij je documenten in je computer of wilt uitprinten (of beide). Je hoeft hiervoor dus niet over een zgn. e-reader te beschikken zoals sommige mensen denken.

Voorbeeld van mijn e-books.

De onderwerpen zijn:

- 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE.

- 2.'WAT IS MIJN PERSOONLIJKE STIJL?' Voor vrouwen.

- 3. 'MAATJE MEER? IEDEREEN KAN ER SLANKER UIT ZIEN!'. Als je maar weet wat je moet doen (en wat niet...). (voor vrouwen).

- 4. 'BASISCURSUS VISAGIE' (v). 

- 5. 'LOOKING GOOD VOOR 40, 50 en 60+'. 101 Geheimen om er jonger, slanker en beter uit te zien (v).

- 6. 'KLEDINGTIPS EN ADVIEZEN DE KLEINE VROUW' (v).

- 7. '60 TRENDY MANIEREN OM SJAALS KNOPEN EN TE DRAGEN' (V).

- 8. 'WERKEN MET KLEUR'.

- 9. 'KLEREN MAKEN DE MAN'.

- 10. 'HET VIER SEIZOENENBOEK'.

- 11. 'FIGUURTIPS VOOR VROUWEN'.

Verder zijn er ook seizoens-e-books (minimaal 65 pagina's per e-book) over de seizoenstypes bij kleurenanalyses. In 20 verschillende seizoenen verkrijgbaar.
De seizoens-books kunnen indien je dat wilt gecombineerd worden met de 11 bovenstaande titels.

Prijzen :
- 1 e-book: € 17,50,
- 2 of meer e-books: € 13,50 per stuk.

E-books over mijn vakgebied.

Wil je meer weten over de inhoud van mijn e-books en hoe je ze kunt bestellen? Kijk dan hier.

E-book 'Basiscursus visagie.

^ Gedeelte uit e-book 4. 'BASISCURSUS VISAGIE' (v).