• darkblurbg
  • darkblurbg

Hoe draag je deze winter witte sneakers met een rok of jurk?

Gepubliceerd op: 28-10-2017

Een paar jaar geleden was het bijna ondenkbaar dat je bij een rok of jurk witte sneakers droeg. Al helemaal in de winter... Op dit moment is de witte sneaker het hele jaar door volop zichtbaar in het straatbeeld. Zowel met warm als koud weer. In dit blog vind je 5 tips over hoe je ook in de winter je witte sneakers met een rok of jurk kunt combineren.

Witte sneakers zijn al een hele tijd een grote trend. In de zomerperiode is het heel makkelijk om je witte sneakers te combineren. Met een jeans, rokje, jurkje, plooirok, het maakt allemaal niet uit. Wat lastiger wordt het als het weer wat kouder wordt. Dan zul je langer na moeten denken over hoe je je witte sneakers combineert en uiteraard over hoe je het een beetje warm houdt.

Dit zijn een vijftal opties:

- 1. Voor de bikkels onder ons, neem voor je kledingstukken lekkere warme materialen maar houdt je benen bloot. Dit is op zich de mooiste oplossing, maar kan het kan uiteraard frisjes zijn.

- 2. Draag bij je jurkje of rok een hele mooie huidkleurige panty die bijna niet opvalt. Een hele dunne variant (10 tot 15 denier) in een kleur die perfect past bij je natuurlijke huidkleur is het beste. Zo valt het het minst op dat je een panty draagt. Merken als Kunert, Hudson, Falke, Oroblu, Fogal, Le Bourget, Pretty Polly en Fiore hebben mooie exemplaren van goede kwaliteit in hun collecties. Kijk bijvoorbeeld eens op www.pantyshoppen.nl

- 3. Combineer je witte sneakers met een geheel licht gekleurde outfit in warme wintermaterialen zoals wollen breisels, suède, leer, fake fur, teddy bont. Denk aan mooie lichte kleuren zoals lichtgrijs, camel of beige.

- 4. Draag een zwarte panty bij je witte sneakers en laat het zwart vaker terugkomen in je outfit. Doordat het zwart bij je witte sneakers een heel hoog donker/licht contrast geeft is het mooi als de kleur zwart vaker terug komt in je outfit. Een dunne zwarte panty van 10 tot 15 denier staat het uiteraard vrouwelijkst, een wat dikkere panty staat stoerder en is warmer.

- 5. Deze optie is misschien niet voor iedereen aanvaardbaar... Draag een lange zwarte legging onder je jurk of rok. Deze optie zal niet door iedereen even gemakkelijk aanvaard worden. Voor jonge meiden met een edgy stijl kan het echte soms best lekker eigenwijs staan.  

Witte sneakers gecombineerd met een korte rokjes en een leren jasje.

^ Witte sneakers gecombineerd met een felgekleurd leren rokje en een zwart leren jasje.

Sneakers met een jurk.

^ Stoer gebreid jurkje met witte sneakers.

^ Witte sneakers gecombineerd met licht gekleurde kleding in winterse materialen.

Combineer eens een jurkje met gympen.

^ Bij dit roze jurkje van Steps staan blote benen het mooist.

Een jurkje met witte gympen is helemaal hot!

^ Je kunt je jurkje eventueel combineren met een legging of maillot.

Draag eens een jurkje met gympen.

^ Je kunt je jurkje op allerlei manieren stylen.

Meer lezen?

* Inspiratie opdoen? Dit is de link naar mijn Pinterest-bord over de witte sneaker.

* Om ons up-to-date te kunnen kleden zijn we allemaal 'basic-items' en een paar 'trend-items' nodig. Lees meer.

* Heb jij al een paar statement oorbellen? Lees meer.

* Ook een grote modetrend: de overknee laarzen. Lees meer.