• darkblurbg
  • darkblurbg

Halskettingen voor het lentetype (op een spang).

Gepubliceerd op: 02-03-2021

Vandaag ben ik weer spangen aan het maken. Ik heb ze ingedeeld op kleurtype. Het leuke van een spang is dat dit soort kettingen niet zwaar ogen. De kralen lijken een beetje te 'zweven'. Je maakt de spang achter vast met een klein schroefje. In dit blog spangen voor het herfsttype.

De prijzen van de accessoires inclusief verzending in Nederland:

* 1 accessoire: € 17,95 per stuk,

* 2 stuks: € 14,95 per stuk.

* 3 stuks of meer: € 13,95 per stuk.

De spangen op deze pagina kunnen ook gecombineerd worden met sieraden en accessoires van de andere seizoenen in de rubriek 'Producten'. En met de spangen op kleur.

De artikelen worden binnen Nederland goed verpakt per normale brievenbuspost (PostNL) naar je opgestuurd.

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland komen voor eigen rekening: een pakketje met track en trace kost € 10,50 extra.

BETALING: HET IS DE BEDOELING DAT JE DE KOSTEN VOORAF OVERSCHRIJFT OP MIJN REKENING. 

Halsketting voor het lentetype (op een spang).

^ Hier een goudkleurige spang met leuke Pandora-style kralen in geel, oker en oranje. De metalen kralen hebben de kleur 'oudgoud'. Ook geschikt voor het lente/herfsttype. SPANG LENTE 1.

Ketting voor het lentetype (op een spang).

^ Goudkleurige spang met Pandora-style kralen, een grote oranje kraal van porselein en een kraal bezet met kleine kraaltjes. Ook geschikt voor het lente/herfsttype. Ook geschikt voor het lente/herfsttype. VERKOCHT.

Ketting voor het lentetype (op een spang).

^ Groene spang met Pandora style kralen in geel en groen. Ook geschikt voor het lente/herfsttype. SPANG LENTE 3.

Halsketting voor het lentetype (op een spang).

^ Lichtbruine spang met Pandora style kralen in offwhite met bloemetjes, warm rood, geel en bruin. Ook geschikt voor het lente/herfsttype. SPANG LENTE 4.

Ketting voor het lentetype.

Van boven naar beneden:

SPANG LENTE 5: Rosékleurige spang met in het midden een ovale keramiek kraal in zalmkleur, gele en  goudkleurige kralen. VERKOCHT, ik kan wel iets maken wat er op lijkt. Stuur me een emailtje mocht je hem willen zien, dan mail ik je een foto.

SPANG LENTE 6: Geelgoudkleurige spang met 2 Pandora-style kralen, gele, koraalkleurige en goudkleurige kralen.

SPANG LENTE 7: Rosékleurige spang met in het midden een ovale keramiek kraal in zalmkleur, crème en goudkleurige kralen.

Halsketting/ ketting lentetype.

^ SPANG LENTE 8. Deze halsketting heb ik gemaakt voor het warme lentetype. Hij bevat heel veel vrolijke, warme kleurtjes. Ideaal dus om een saaie outfit mee op te fleuren. 

Hij is ook geschikt voor het lente/herfsttype zoals je op de foto kunt zien.

Wil je mijn blog lezen over de kenmerken en kleuren van het lentetype? Kijk dan hier.

HOE KUN JE DE ACCESSOIRES BESTELLEN?

STAP 1: Je stuurt een mail naar info@styleconsulting.nl met wat je precies wilt bestellen, onder de foto's staat een seizoen + getal (geef dit door). Geef ook je naam en adres op.
Verzending binnen Nederland is gratis. Ik werk met PostNL. 

De spangen op deze pagina kunnen ook gecombineerd worden met andere accessoires op de website (zie rubriek producten). En met de spangen op kleur.

STAP 2: Ik stuur je een bevestigingsmail met mijn bankgegevens en het over te maken bedrag. Wacht alsjeblieft dit mailtje af alvorens je geld overmaakt. 

STAP 3: Je kunt nu het bedrag overmaken.
IBAN nummer: NL86ABNA0435130730/ t.n.v. Style Consulting.

STAP 4: Zodra het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven stuur ik je bestelling meteen op. Ik stuur je een email, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

- Anne-Marie schreef me: 

Beste Margriet, Ploep, daar viel het pakje in de bus en....................wat ben ik blij met mijn aankopen. Precies zoals op de site  (in werkelijkheid nog mooier uiteraard) en met zorg verpakt. Graag wil ik je bedanken. Van de sjaal en ketting ga ik zeker genieten en met plezier dragen.

Tevreden klanten :-)

- Erna schreef me: 

Heb sjaal en ketting binnen: prachtig!!!! Heel blij mee👍. Ik heb je toegevoegd op Facebook en kom vaker bij je snuffelen.

Meer spangen voor andere kleurtypes:

* Zoek je spangen voor het zomertype? Kijk dan hier.

* Zoek je spangen voor het wintertype? Kijk dan hier.

* Zoek je spangen voor het herfsttype? Kijk dan hier.