• darkblurbg
  • darkblurbg

Armband als een kleurenwaaier.

Gepubliceerd op: 23-12-2020

Nu ik door COVID 19 helaas geen afspraken kan maken ben ik naast het verzorgen van online kleuranalyses, begonnen met het maken van armbanden in seizoenskleuren. Alle armbanden rijg ik op super sterk siliconen elastiek. Ze hebben een normale afmeting en passen daardoor aan elke pols. Alle armbanden bevatten heel veel kleurtjes van het kleurenpalet. Je kunt ze daardoor ook bij kleding e.d. houden als een soort kleurenwaaier. Een handig alternatief voor een kleurenwaaier dus.

Armband die je kunt gebruiken als kleurenwaaier.

Ik heb steeds zes armbanden per kleurtype gemaakt zodat ze niet meteen uitverkocht zijn.

De prijzen van de armbanden inclusief verzending in Nederland:

* 1 accessoire: € 16,95 per stuk,

* 2 stuks of meer: € 14,95 per stuk.

Deze armbanden op deze pagina kunnen ook gecombineerd worden met sieraden en sjaals van andere seizoenen verderop in de rubriek: Producten.

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland komen voor eigen rekening.

De artikelen worden binnen Nederland goed verpakt per normale brievenbuspost (PostNL) naar je opgestuurd.

Armband gebruiken als kleurenwaaier.

^ Je kunt de armband bij kledingstukken houden om te zien of ze er bij passen. Zo gebruik je hem als een soort 'kleurenwaaier'.

de armband van het zomertype bij kledingstukken in 'zomerkleuren'.

^ Hier zie je de armband van het zomertype bij kledingstukken in 'zomerkleuren'.

VIER SEIZOENEN SYSTEEM:

Armband voor het koele zomertype.

^ Dit is de eerste armband die ik gemaakt heb voor het zomertype, dit kleurtype heet bij het CMB-systeem het koele zomertype. Lees hier hoe je deze armband bij me kunt bestellen.

Armband voor het warme lentetype.

Dit is de tweede armband die ik gemaakt heb. Hij is voor het lentetype (warm-licht-helder) , dit kleurtype heet bij het CMB-systeem het warme lentetype. Hij is geregen op siliconen elastiek en heeft een gemiddelde maat en is geschikt voor elke pols. De armband bevat heel veel kleuren uit het kleurenpalet van het lentetype.

Dit kleurtype (warme lente) noem je ook wel 'warm, licht, helder type'. Hier zie je de armband bij de 2-sides waaier voor het warme lentetype. Hij past gewoon door de brievenbus. Lees hier hoe je deze armband bij me kunt bestellen.

Armband voor het koele wintertype.

Hier zie je de armband die ik gemaakt heb voor het wintertype , dit kleurtype heet bij het CMB-systeem het koele wintertype. Hij is geregen op siliconen elastiek en heeft een gemiddelde maat en is daardoor geschikt voor elke pols. De armband bevat heel veel kleuren uit het kleurenpalet van het wintertype. Hier zie je de armband bij de 2-sides waaier voor het koele wintertype. Hij past gewoon door de brievenbus. Lees hier hoe je deze armband bij me kunt bestellen.

Armband voor het heldere wintertype.

^ Hier zie je de armband die ik gemaakt heb voor het heldere wintertype, dit kleurtype komt uit het CMB-systeem. Hij is geregen op siliconen elastiek en heeft een gemiddelde maat en is daardoor geschikt voor elke pols. De armband bevat heel veel kleuren uit het kleurenpalet van het heldere wintertype. Hier zie je de armband bij de 2-sides waaier voor het heldere wintertype. Hij past gewoon door de brievenbus. Lees hier hoe je deze armband bij me kunt bestellen.

Armband voor het warme herfsttype.

^ Armband voor het herfsttype, dit kleurtype heet bij het CMB-systeem het warme herfsttype. Lees hier hoe je deze armband bij me kunt bestellen.

12 SEIZOENEN SYSTEEM (CMB) en 10 seizoenensysteem:

Voor de kleurtypes van CMB (Color Me Beautiful) kun je de eerste vier van hierboven natuurlijk ook gebruiken. Daarnaast ben ik begonnen met de aanvulling. Het is de bedoeling dat er steeds meer bij komt.

armband voor het lichte zomertype en het lente/zomertype.

Deze armband is geschikt voor het lichte zomertype en tevens voor het lente/zomertype (uit het 10 seizoenen-systeem).

Armband voor het lichte zomertype.

^ Armband voor het lichte zomertype bij de 2-sides kleurenwaaier.

Armband voor het lente/zomertype.

^ Armband voor het lente/zomertype bij de 2-sides kleurenwaaier.

Armband voor het neutrale zomertype en het zomer/herfsttype.

^ Deze armband heb ik gemaakt voor het neutrale zomertype en voor het zomer/herfsttype (uit het 10 seizoenen-systeem).

Armband voor het neutrale zomertype.

^ Deze armband heb ik gemaakt voor het neutrale zomertype. Hij is geregen op siliconen elastiek en heeft een gemiddelde maat en is daardoor geschikt voor elke pols. Dit kleurtype staat het mooiste in gedempte, overwegend koele kleuren. Hier zie je de armband bij de 2-sides waaier van het neutrale zomertype. Hij past gewoon door de brievenbus. De armband bevat heel veel kleurtjes van het kleurenpalet. Je kunt ze daardoor ook bij kleding e.d. houden als een soort kleurenwaaier. Een handig alternatief voor een kleurenwaaier dus. Je kunt de armband bij me bestellen lees meer. Vermeld bij het bestellen dat het gaat om de 'armband neutrale zomer'.

Armband voor het zomer/herfsttype.

^ Deze armband heb ik gemaakt voor het zomer/herfsttype. Hij is geregen op siliconen elastiek en heeft een gemiddelde maat en is daardoor geschikt voor elke pols. Dit kleurtype staat het mooiste in gedempte, overwegend koele kleuren. Hier zie je de armband bij de 2-sides waaier van het zomer/herfsttype. Hij past gewoon door de brievenbus. De armband bevat heel veel kleurtjes van het kleurenpalet. Je kunt ze daardoor ook bij kleding e.d. houden als een soort kleurenwaaier. Een handig alternatief voor een kleurenwaaier dus. Je kunt de armband bij me bestellen lees meer. Vermeld bij het bestellen dat het gaat om de 'armband zomer/herfst'.

Armband voor het heldere lentetype.

^ Armband voor het heldere lentetype. Lees hier hoe je deze armband bij me kunt bestellen.

Armband voor het lichte lentetype.

^ Deze armband heb ik speciaal voor het lichte lentetype gemaakt. Hij is geregen op siliconen elastiek en heeft een gemiddelde maat en is daardoor geschikt voor elke pols. Dit kleurtype staat het mooiste in lichte, frisse, overwegend warme kleuren. Hier zie je de armband bij de 2-sides waaier voor het lichte lentetype. Hij past gewoon door de brievenbus. Het bestelnummer is: 'Lente 78'. Kijk hier.