• darkblurbg
  • darkblurbg

COVID 19: Afspraken in mijn studio zijn om gezondheidsredenen helaas niet mogelijk.

Personal branding advies.

'PERSONAL BRANDING ADVIES' (M/V).

Onderscheid jezelf door je manier van kleden en presenteren.

Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat anderen zoals je werkgever, klanten, gasten of patiënten op deze manier zien wie je bent en waar je voor staat.

Als freelancer of ondernemer kun je niet zonder klanten. Die klanten moet jouw echter wel kunnen vinden en je moet ervoor zorgen dat je je potentiele klanten zo aanspreekt dat ze met je in zee willen gaan. 
Hoe je dat doet? Door vast te houden aan je eigen 'personal brand'. Je personal brand laat aan je klanten zien wat jouw (en je dienstverlening) bijzonder maakt en trekt het soort klanten aan voor wie je ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunt zijn!

Margriet Roorda van Style Consulting is 'image consultant' en helpt je graag met het vinden van jouw 'personal brand'. We bespreken je manier van werken en de zaken waar jij voor 'staat'.
Aan de hand van een lijst met belangrijke kwaliteiten kijken welke van deze eigenschapen je in je uiterlijk naar voren wilt laten komen. Ik leg uit wat het juiste gebruik van o.a. kleuren, materialen en belijningen in je outfit's voor je kunnen doen. Ook leer ik je hoe je kunt 'upgraden' naar een meer zakelijke/professionele verschijning of juist kunt 'downgraden' naar een meer casual/relaxte situatie.

Tijdens het arrangement 'Personal Branding-advies' gaan we samen op zoek naar die zaken die jouw specifieke persoonlijkheid onderstrepen en versterken. 
Het arrangement duurt ca. 2 uur per persoon. 
Je kunt ca. 12-20 kledingstukken meenemen die je momenteel draagt voor je zakelijke activiteiten. Ook vraag ik je om je te kleden op een manier die aansluit bij je dagelijkse activiteiten. Verder is het fijn om je favoriete accessoires zoals schoeisel, tas, riem, evt. bril(en), sieraden mee te nemen. 
Je outfit en de meegebrachte kleding/accessoires bespreken we en gebruiken we om mee te werken. Werk je in een zakelijke branche, neem dan minimaal 1 net jasje mee. Ik maak vaak ook enkele foto's van je.

Met de juiste kledingstukken, accessoires, kapsel, enige make-up voor vrouwen, maar ook een juiste houding, stemgebruik, lichaamstaal etc. leg je de nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen, waarbij je tegelijkertijd wel rekening moet houden met de geschreven en ongeschreven kledingwetten van je beroepsgroep, branche en bedrijf. Dat is niet altijd eenvoudig, vandaar dat dit advies een goede investering kan zijn.

COVID 19: Het is weer mogelijk om afspraken in te plannen. 

Prijzen:

- 1 persoon: € 199,00 p.p. Tijdsduur ca. 2 uur. Tijdstip: in overleg, op maandag t/m vrijdag gedurende de hele dag mogelijk.  

- Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.
- Wil je ca. 12-20 kledingstukken en een aantal favoriete accessoires meenemen.
- Je kleedt je tijdens onze afspraak op een manier die je passend vindt voor jouw werkzaamheden.
- Je krijgt nadien per e-mail een verslag (met enkele voorbeeldfoto's) thuis van hetgeen besproken is.
- Koffie / thee en lekkers naar behoefte.

Wil je liever een fotoshoot compleet met styling en make-up waarin je we je persoonlijkheid naar voren laten komen? Ik verzorg vanuit mijn studio in Groningen ook fotoshoots, lees meer.