• darkblurbg
  • darkblurbg

Een kast vol kleding en toch. niets om aan te trekken?

Ben jij ook zo dol op metamorfoses bladen en op de tv? Ik ook!

Helaas mis ik in het proces vaak wel de wensen van de klant zelf. De transformatie wordt soms een beetje opgelegd aan degene die hem ondergaat. Er wordt naar mijn idee niet altijd goed gekeken naar de wensen van de klant zelf.

Daar heb ik tijdens deze lockdown-periode over na lopen te denken. En toe bedacht ik, het kan toch ook heel goed met wat je van jezelf al in huis hebt? En dan bedoel ik letterlijk en figuurlijk!

We hebben in onze verschijning al zoveel moois en vaak hangt onze kast ook vol met mooie spullen. Het is zonde om daar niets mee te doen. Veel vrouwen halen lang niet het optimale uit hun eigen garderobe.

Wat heb ik nu bedacht?

Je komt op een middag van 13.00 uur tot 15.30 uur naar mijn studio. Je zorgt dat je haar mooi zit en trekt je lievelingsoutfit aan. Verder neem je een grote tas of koffer met kleding en accessoires mee. Dit mogen zowel 'toppers' als 'floppers' zijn.

Wat gaan we precies doen tijdens deze 2,5 uur?

- We beginnen met wat ik het belangrijkste vind. We hebben een gesprekje over wat je wensen en vragen zijn met betrekking tot je uitstraling. We onderzoeken meteen wat jouw stijlvoorkeuren zijn en waar je eventueel naar toe zou willen. Wil je daarom ter voorbereiding van tevoren wat foto's uit bladen of catalogi scheurt van complete kledingcombinaties in een stijl die jou aanspreken (je kunt ze ook van internet halen)?

- Daarna maak ik je mooi op in kleuren waarvan ik denk dat ze je mooi staan en die passen bij de door jouw gewenste uitstraling. De make-up spulletjes die ik gebruik zijn uit de gangbare drogisterijen. Ik noteer uiteraard de nummers voor je. 

- Dan volgt de styling. We gaan leuke setjes maken met jouw meegebrachte kleding en accessoires. Ik laat je zien hoe je er door jouw eigen kleding en accessoires net even anders te gebruiken veel leuker uit kunt zien. Soms gebruik ik hierbij accessoires uit mijn studio. Hier maak ik fotootjes van. Hierbij krijg je ook enkele tips over jouw figuurtype, deze krijg je later ook per mail.

- Ten slotte maak ik een hele mooie foto van jou in het leukste kledingsetje. Die krijg later per mail.

nnnn

Wat kost deze middag?

Deze middag kost € 269,00. Dit is incl. btw.

Tijdsduur: ca. 2,5 uur. 

Bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag om 13.00 uur. 

Betalingswijze: Je kunt contant betalen op de dag zelf of het bedrag vooraf overmaken.

Achteraf krijg je per mail fotootjes van de kledingsets die we gemaakt hebben. Verder een geïllustreerd stijl-e-boekje (digitaal) van 9 pagina's over persoonlijke stijl voor vrouwen en een verslagje met enkele persoonlijke tips.

Mail me gerust voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken. 

De studio ligt vlak bij de kruising van de A6 en de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.