• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Doe meer met minder kledingstukken!

Ben jij er zat van om steeds maar te twijfelen bij het aankleden? Ben je (te) veel tijd kwijt aan het kiezen van kleding die past bij allerlei gelegenheden? Ik leer je hoe je gemakkelijk kunt combineren met je eigen kleding.

Garderobe planning.

Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past.

Een garderobe-update kan uitkomst bieden. Je leert welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding naar jouw smaak, waarin jij je prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt. Door een uitgekiend soort kledingstukken kun je gemakkelijk 'up-dressen' en 'down-dressen'. Je hebt dan altijd iets geschikts in je kast hangen.Wanneer je gekleed gaat in een stijl die bij je past zie je elke dag in de spiegel de man/ vrouw waar je blij van wordt. En dat blije geeft je zelfvertrouwen en energie!

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, mail me gerust!

Jij komt met een koffer of grote tas vol kleding naar mijn studio.

Garderobe-planning in mijn studio in Joure.

Garderobe update & -planning in mijn studio (V) in Joure.

Uitsluitend voor 1 persoon

Heb je er genoeg van om uren voor de kast te staan om te bedenken wat je aan zult doen? Heb je moeite met het maken van allerlei leuke combinaties? Wil je weten welke kledingstukken in jouw kledingkast ontbreken? Kom dan voor een update naar mijn studio.

Je hebt echt veel meer combinatiemogelijkheden dan je denkt!

Je neemt de belangrijkste kledingstukken & accessoires uit je garderobe mee, ongeveer 30 kledingstukken en 10 a 15 verschillende accessoires die je graag gebruikt (bijv. schoeisel, sieraden, tas, sjaals etc.). 
Deze kledingstukken worden bekeken. We bespeken: wat kun je houden, wat kun je laten vermaken, aanpassen door het beter te STYLEN met bijvoorbeeld accessoires, wat kun je beter weg doen, wat mis je? Ook vraag ik je sommige kledingstukken aan te trekken, zodat we een beeld krijgen van de effecten op je lichaam.

Garderobe-planning in mijn studio.

In de studio bekijken we na een kennismakingsgesprekje welke kleding je nodig hebt in je dagelijks leven. Ook bespreken we wat je uit wilt stralen op verschillende momenten in je leven. We bekijken wat je stijlvoorkeur is en ik geef je tevens een aantal tips over kleding die past bij je figuur.

Style Consulting beschikt over allerlei leuke accessoires zoals sjaals, sieraden etc. om mee af te stylen en om e.e.a. te verduidelijken.

Ik maak foto's van setjes die we maken met jouw eigen kleding en maken een handig lijstje met zaken die je aan zou kunnen schaffen. Door de aanschaf van een paar kledingstukken of accessoires kun je heel gemakkelijk oneindig veel combinatiemogelijkheden toevoegen. 

Ik leer je hoe je met dezelfde kledingstukken steeds weer andere combinaties kunt maken. 

Prijs:

1 persoon: € 219,00 p.p. incl. btw.

Tijdsduur: ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag. 's Ochtends begin ik om 10.00 uur en 's middags kan het vanaf 13.00 uur.

Betaling: je kunt contant betalen op de dag zelf of het bedrag vooraf overmaken.

Mail me gerust als je een afspraak wilt maken. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.

Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio ligt vlak bij de A7 en is rolstoeltoegankelijk.

Het is helaas niet mogelijk om dit advies te combineren met een figuuradvies, stijladvies of een kleurenanalyse. Dit omdat het anders te intensief wordt, je kunt dan alle informatie niet meer opnemen. Wel kun je een half uur extra bijboeken waarin ik je enkele tips kan geven over jouw over jouw specifieke figuur of over jouw stijlpersoonlijkheid (één van de twee). De kosten hiervoor zijn € 50,00. Het totaal duurt dit dan 2,5 uur en komt het dus op € 269,00.

* Je kunt kosteloos een toeschouwer meenemen.

* Incl. een verslag met persoonlijke tips en enkele verduidelijkende foto's van jezelf (achteraf per e-mail).

* Het advies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling.

* Tevens ontvang je mijn e-book: GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V). Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien.

Covid-19 Waarschijnlijk vind je het fijn om te weten dat twee keer ben ingeënt. Ik ga ervan uit dat we tijdens onze afspraak beide gezond zijn. Maar mocht één van ons aan Covid gerelateerde klachten hebben dan hebben we van tevoren telefonisch overleg.

Wil je meer lezen over het arrangement? Lees dan dit blog.

Arrangement garderobe-planning.

HAAL MEER UIT JE GARDEROBE!Woon je te ver weg of wil je thuis meer lezen? Bestel dan mijn e-book: 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V).

Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien. Ik geef uitleg over de 15 belangrijkste onderdelen bij het maken van leuke kledingsetjes. Verder leg ik uit hoe je een goede garderobe op kunt bouwen waarmee je bij iedere situatie in je leven goed voor de dag kunt komen. De map bevat veel duidelijke kleurenfoto's van goede basics, accessoires en allerlei andere leuke aanvullingen. Verder uitleg over het werken met handige kledingcapsules. Een kledingcapsule is een kleine groep van kleding-items die goed met elkaar combineren. Ga hier naar de e-books.

Garderobeplanning in Groningen.

^ Annelies is ook bij me langs geweest om leuke setjes te maken met kleding en accessoires uit haar eigen garderobe. In dit blog lees je er alles over.