• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Doe meer met minder kledingstukken!

Ben jij er zat van om steeds maar te twijfelen bij het aankleden? Ben je (te) veel tijd kwijt aan het kiezen van kleding die past bij allerlei gelegenheden? Ik leer je hoe je gemakkelijk kunt combineren met je eigen kleding.

Garderobe planning.

Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past.

Een garderobe-update kan uitkomst bieden. Je leert welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding naar jouw smaak, waarin jij je prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt. Door een uitgekiend soort kledingstukken kun je gemakkelijk 'up-dressen' en 'down-dressen'. Je hebt dan altijd iets geschikts in je kast hangen.

Wanneer je gekleed gaat in een stijl die bij je past zie je elke dag in de spiegel de man/ vrouw waar je blij van wordt. En dat blije geeft je zelfvertrouwen en energie!

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, mail me gerust!

Jij komt met een koffer of grote tas vol kleding naar mijn studio.

Garderobe update en garderobeplanning.


Garderobe update & -planning in mijn studio (M/V)

Uitsluitend voor 1 persoon

Heb je er genoeg van om uren voor de kast te staan om te bedenken wat je aan zult doen? Heb je moeite met het maken van allerlei leuke combinaties? Wil je weten welke kledingstukken in jouw kledingkast ontbreken? Kom dan voor een update naar mijn studio.

Je hebt echt veel meer combinatiemogelijkheden dan je denkt!

Je neemt de belangrijkste kledingstukken & accessoires uit je garderobe mee, ongeveer 30 kledingstukken en 10 a 15 verschillende accessoires die je graag gebruikt (bijv. schoeisel, sieraden, tas, sjaals etc.). 
Deze kledingstukken worden bekeken. We bespeken: wat kun je houden, wat kun je laten vermaken, aanpassen door het beter te STYLEN met bijvoorbeeld accessoires, wat kun je beter weg doen, wat mis je? Ook vraag ik je sommige kledingstukken aan te trekken, zodat we een beeld krijgen van de effecten op je lichaam.

Garderobe-planning in mijn studio.

In de studio bekijken we na een kennismakingsgesprekje welke kleding je nodig hebt in je dagelijks leven. Ook bespreken we wat je uit wilt stralen op verschillende momenten in je leven. We bekijken wat je stijlvoorkeur is en ik geef je tevens een aantal tips over kleding die past bij je figuur.

Style Consulting beschikt over allerlei leuke accessoires zoals sjaals, sieraden etc. om mee af te stylen en om e.e.a. te verduidelijken.

Ik maak foto's van setjes die we maken met jouw eigen kleding en maken een handig lijstje met zaken die je aan zou kunnen schaffen. Door de aanschaf van een paar kledingstukken of accessoires kun je heel gemakkelijk oneindig veel combinatiemogelijkheden toevoegen. 

Ik leer je hoe je met dezelfde kledingstukken steeds weer andere combinaties kunt maken. 

Afspraken in mijn studio zijn om gezondheidsredenen helaas niet mogelijk.

Prijs:

1 persoon: € 199,00 p.p. Tijdsduur ca. 2 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m vrijdag gedurende de hele dag. 

- Plaats in mijn studio in Joure. 
- Inclusief: Koffie/ thee met iets lekkers. 
- Verslag met persoonlijke tips en enkele verduidelijkende foto's van jezelf (achteraf per e-mail).
Het advies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. Ook krijg je mijn e-book: 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V). Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien.

Afspraken zijn om gezondheidsredenen momenteel helaas nog niet mogelijk. Ik hoop mijn werkzaamheden na de zomer weer te kunnen hervatten. Wanneer dit zo ver is zal ik dit op de website en op Facebook bekendmaken. Goed om te weten dat dit dan in Joure zal zijn en niet meer in Groningen.

Wil je meer lezen over het arrangement? Lees dan dit blog.

Arrangement garderobe-planning.

HAAL MEER UIT JE GARDEROBE!Woon je te ver weg of wil je thuis meer lezen? Bestel dan mijn e-book: 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V).

Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien. Ik geef uitleg over de 15 belangrijkste onderdelen bij het maken van leuke kledingsetjes. Verder leg ik uit hoe je een goede garderobe op kunt bouwen waarmee je bij iedere situatie in je leven goed voor de dag kunt komen. De map bevat veel duidelijke kleurenfoto's van goede basics, accessoires en allerlei andere leuke aanvullingen. Verder uitleg over het werken met handige kledingcapsules. Een kledingcapsule is een kleine groep van kleding-items die goed met elkaar combineren. Ga hier naar de e-books.

Garderobeplanning in Groningen.

^ Annelies is ook bij me langs geweest om leuke setjes te maken met haar eigen garderobe. In dit blog lees je er alles over.