• darkblurbg
  • darkblurbg

I.v.m. COVID 19 kan de fotoshoot momenteel helaas niet geboekt worden.

Heb je altijd al eens voor de camera willen staan als een echt model? 
Wil jij op je mooist gefotografeerd worden?
Zou je graag 6 prachtige foto's van jezelf willen hebben? Voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Instagram of om te laten afdrukken?

Fotoshoot met styling en make-up voor 1 of 2 personen.

Heb je behoefte aan goede, representatieve foto's van jezelf, maar twijfel je over wat je aan zult trekken en wil je goed opgemaakt worden?

Of wil je al heel lang een aantal leuke, stijlvolle opnames laten maken, van jouzelf of samen met iemand anders?

Het komt geregeld voor dat mijn klanten goede foto-opnames van zichzelf nodig hebben. Professionele foto's geven dan uiteraard het beste resultaat. Ook is het belangrijk dat je op de foto's jezelf bent en dat je persoonlijkheid onderstreept wordt. 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en heb speciaal hiervoor een programma ontwikkeld. Ik verzorg de styling en make-up en maak een serie originele foto's van jou en evt. van een collega, zakenpartner, etc. Hierbij maken we gebruik van zgn. 'personal branding'. We bespreken je manier van werken en de zaken waar jij voor 'staat'. Welke persoonlijke kwaliteiten wil je op de foto's naar voren laten komen? Tevens adviseer ik je op het gebied persoonlijke uitstraling en presentatie.  

MIJN WERKWIJZE: Naast de kleding die je aan hebt kun je nog 3 opties voor kleding meenemenen die je geschikt acht voor de fotoshoot. Heb je een zakelijke functie zorg dan zeker voor jasjes. In een donker jasje straal je meer autoriteit uit als in een licht jasje. Ook kom je in een hoog licht-donkercontrast sterker over dan in een medium of laag contrast. Bedenk daarom van tevoren goed wat je uit wilt stralen. Op de collage hier onder zie je wat ik hiermee bedoel.

Houd bij de keuze van je kleding ook rekening met hoe donker of licht je zelf bent. Voor zakelijke foto's zit je met medium donkere kleuren altijd goed. Rustige kleuren doen het voor zakelijke foto's ook bijna atijd beter dan hele felle kleuren. Wil je daarentegen een foto die er uit springt? Dan is een felle kleur wel weer slim. Uiteraard kunnen we qua licht-donkercontrast ook meerdere opties fotograferen. En ik kan kleurenfoto's later ook omzetten naar zwart wit. In dit blog lees je meer over licht-donkercontrast in kleding.

Licht-donker contrast in je kleding.

Ook kun je evt. een lievelingsaccessoire of een voorwerp meenemen die bij jou of je beroep past.
We bekijken samen we welke kledingopties je het beste kunt dragen tijdens de foto-shoot. 
Ook zorg ik voor een leuke styling. Er zijn hier diverse accessoires aanwezig: sjaaltjes, sieraden, hoeden, petten, corsages, etc.
Na het omkleden breng ik een mooie, verzorgde make-up aan, aangepast bij je persoonlijkheid. Bij heren breng ik een lichte make-up aan, nodig voor het fotograferen. 

^ De dames van een kraamzorg-bureau hadden, heel toepasselijk, ooievaars meegenomen.

Uiteraard bespreken we wat je uit wilt stralen op de foto's en hoe we dit het beste kunnen bereiken. Er zijn allerlei leuke voorbeeldfoto's van zowel zakelijke, als wat 'lossere' poses aanwezig. Heb je een beroep wat je op een foto uitdrukking wilt laten komen, dan kijken we of we dat op een originele manier kunnen doen!

De meeste mensen vinden het spannend om te worden gefotografeerd. Ik zorg er voor dat je op je gemak gesteld wordt. In overleg bepalen we de sfeer die de foto's uit moeten stralen. Bijvoorbeeld spontaan, serieus, ontspannen of wat meer opvallend. 
Er zijn een professioneel fotoscherm en studiolampen aanwezig. De uiteindelijke foto's hebben een mooie, strakke witte achtergrond. 
Tip: Zorg ervoor dat je haar goed zit. Dames: Je kunt evt. een krul- of stijltang meenemen om je haar nog wat bij te werken.

Fotoshoot in Groningen.

PRIJZEN:
- 1 persoon: € 175,00. Tijdsduur: ca. 1,5 uur.
- 2 personen: € 159,00 p.p. Tijdsduur: ca. 2,5 uur 

Tijdstip: in overleg, overdag of 's avonds.
Incl.: 2 x koffie/ thee en lekkers. 

Er worden meerdere foto's van je gemaakt: 'headshots' en 'shots tot je middel'. Je krijgt foto's in kleur en zwart wit. De sfeer van de foto's wordt in overleg met jouw bepaald. Waneer je met 2 personen komt maak ik indien gewenst ook foto's van jullie samen.

Fotoshoot in Groningen.

Je ontvangt je 12 mooiste, professioneel bewerkte foto's digitaal. Dit gebeurt na +/- 2 weken.
Heb je speciale wensen, dan kun je dat van tevoren aangeven.   
De foto's worden via WeTranfer verstuurd. Alle foto's zijn dan digitaal bewerkt en hebben een hoge resolutie. De foto's zijn ook geretoucheerd (oneffenheden, een puistje en rimpeltjes haal ik subtiel weg). 

Je kunt de foto's met één druk op de knop gemakkelijk downloaden en opslaan in je computer. De foto's kunnen geheel naar eigen inzicht gebruikt worden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt. Jullie hebben dus geen verplichtingen aan mij voor dure nabestellingen e.d. 

Wees op tijd met het boeken van de fotoshoot, zodat ik jouw/ jullie datum vrij kan houden! Mail me gerust om naar de mogelijkheden te informeren. 

De onderstaande foto's heb ik gemaakt van een 'ladyspeaker':

Fotoshoot in Groningen.